Oma's en kleindochters

Gepubliceerd op 17 januari 2023 om 09:53

Een paar weken geleden kreeg ik een whatsappje met de vraag of ik een workshop kon organiseren voor 2 meisjes met hun oma's. 

De oma's wilden graag een verrassing geven aan hun creatieve kleindochters. Het mocht iets met sieraden zijn maar eventueel ook iets anders was zeker ook een optie. Dat was niet tegen dovemans oren gezegd voor mij. Ik gaf aan dat ik de spullen zou verzorgen en dat de meisjes zelf, op de dag,  mochten kiezen tussen armbandjes maken of een Jeanstasje. Dat was helemaal goed.

 

Afgelopen zondag was het zover. 2 meisjes van 8 en 9 jaar stapten over de drempel van mijn atelier met hun oma's erachter aan. Ze wisten nog steeds van niets en ik mocht het leuke  nieuws vertellen. De keuze van de  workshop was snel gemaakt. Het werden de Jeanstasjes voor de meisjes en de oma's gingen voor een armband op basis van memorywire.

 

Na een paar uur creatief bezig te zijn geweest, lekker gedronken te hebben en koek en chips te hebben gegeten kwamen er mooie resultaten uit.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.