Tik Tok filmpjes

Gepubliceerd op 19 april 2020 om 11:35

Afgelopen weken ben ik verschillende kanalen afgegaan om te zien wat ik kan gebruiken om kinderen te vermaken. Zo ben ik al begonnen met zo nu en dan een knutsel- of leesfilmpje op te nemen op YouTube. Maar sinds kort heb ik ook mijn account op Tip Top nieuw leven in geblazen. Dit account had ik al maar deed er niets mee. Nu met kinderworkshop en knutselmiddagen kunnen er hele leuke korte filmpjes mee opgenomen worden. Maar omdat het Corona virus een klein beetje roet in het eten gooit gooi ik het een beetje over een andere boeg. Ik heb er nu al een paar filmpjes op geplaatst met in de hoofdrol onze hond en ook wat leuke knutselideetjes maar ook filmpjes over sieraden en foto-shoots.. Ik begin er steeds meer plezier aan te beleven. En ….ik hoop jullie ook!

Je kunt me vinden onder de naam

Petravanbreedesign

of klik op de foto hierboven!

En ik zou het ontzettend leuk vinden als jullie mij gingen volgen.

Enne......vergeet niet de filmpjes te liken

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.