De lady in red!

Gepubliceerd op 2 september 2021 om 11:26
zwart wit foto van bruid in rode jurk in bos

 

Het stond al heel lang op mijn verlanglijstje.

Een water-shoot. Het kwam er alleen nog niet van. Bovendien kon dat ook niet in een jurk van macramé. Want dat zou veel te zwaar worden. In mijn hoofd had ik al wel het idee dat het een cirkelrok moest worden en van een hele soepele stof. 

De keuze viel op chiffon en in de kleur rood. Ja, iets totaal anders!

Wat de top betreft had ik totaal nog geen idee. Maar dat zou vanzelf wel ontstaan in mijn hoofd zodra ik daar aan toe zou zijn.

Voor de rok had ik al een patroon gemaakt voor een halve cirkelrok. Met daarop een gehaakte tailleband. Die combinatie werkt super goed.  

En toen kwam de top aan de beurt. Daarvoor ben ik gaan mouleren op de paspop met de overgebleven lappen en daar ontstond deze top. Alhoewel de halslijn me nog even aan het twijfelen bracht. Ik stond in dubio met een rug van macramé of iets anders. Ik heb gekozen voor een rode zijde orchidee met gehaakte koordjes en kraaltjes.

 

Model: Alisha van den Berg

Fotograaf: John van Bree

 

De foto-shoot vond plaats in De leemputten in Rijen, Noord-Brabant. Het was heerlijk weer en het water was ook redelijk van temperatuur. Dat vormde dus geen probleem. Alisha deed het ontzettend goed en niets was haar teveel. De foto's zijn dan ook prachtig geworden. 

 

Toch ben ik nog niet helemaal happy met de waterfoto's. Dit ligt puur aan dat datgene wat ik in mijn hoofd had niet goed uitpakte. Dus gaan we nog een keer voor een ander soort water-shoot. Hoe en wat? Dat gaan de fotograaf en ik nog bedenken.

 

Wordt nog vervolgd .....


Geef jouw stem!

 

De fotograaf heeft onderstaande prachtige zwart/wit foto gemaakt. Op mijn verzoek heeft hij de foto ook verwerkt met rode jurk. Zelf vindt ik de zwart/witte mooier maar dan komt de rode jurk niet tot zijn recht. Wat vind jij?  Ik lees graag jouw mening onder in de poll. Als je wilt mag je in een reactie aanvoeren waarom je dat vindt.

Welke foto hierboven heeft jouw voorkeur?

Bekijk resultaten

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.