Muurhanger Sea

Gepubliceerd op 25 maart 2020 om 09:57

 

Wat leven we nu in een rare tijd! Zoveel mogelijk binnen blijven, alleen voor werk of andere noodzakelijke dingen naar buiten. Wat ga  je dan toch de kleine dingen waarderen. Doe je eerst voor lief nam. Nu doet ieder klein gebaar er toe. 

Ik heb vorige week besloten om voor veiligheid te kiezen en geen workshops in Maart te organiseren. Of dit ook nog in April moet wil ik van dag tot dag bekijken. 

Voor nu heb ik heel veel tijd om aan de bruidsjurk te knopen,  deze webshop aan te vullen en de website te updaten. Eergister heb ik een muurhangertje Sea gemaakt dat vanaf gisteren dan ook in de webshop te koop staat. Er komen nog meer creaties bij maar ik moet het allemaal even goed plannen eerst.

 

Ondertussen wil ik ook de website een beetje veranderen en nog meer overzichtelijk maken. Ik kom er dan ook achter dat deze website redelijk gebruiksvriendelijk is met heel veel leuke elementen. Dus daar wil ik in de toekomst toch wel gebruik van gaan maken.

Houdt de website in de gaten!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.