Bezorging in Dongen

Gepubliceerd op 25 maart 2020 om 15:06

 

Kunt u door omstandigheden, zoals nu met het Corona-virus, uw bestelling niet ophalen?

Geen nood! Ik breng het graag bij u aan huis.

Wilt u een bestelling doen van sieraden, accessoires, deccoraties of borstvoedingslintjes?  En u woont in Dongen? Geef dit door via de bestelling, telefoon of mail. En ik zorg dat het bij u thuis afgeleverd word. 

De betaling kan via overschrijving ( duurt paar werkdagen) of via Tikkie.

Na de ontvangst van betaling breng ik de bestelling  bij u thuis. Ik hang de bestelling aan de deur en bel aan. Ik zorg netjes voor de 1,5 meter afstand. Ook kan ik een berichtje sturen via app dat de bestelling voor u aan de deur hangt of staat.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.