Wat een ervaring!

Gepubliceerd op 19 juli 2021 om 11:06

Wat een ervaring om mee te mogen werken aan een fotoshoot waar je ook aan de styling mee mag werken.

Manlief heeft regelmatig fotoshoots met modellen uit Nederland. Ook maakt hij altijd de foto' bij mijn shoots. Maar omdat ik voorlopig nog niets op de planning heb staan vraag ik bij kennismaking van het model altijd of ik er ook bij mag zijn. Voor de inspiratie van mijn items maar zeker voor de gezelligheid. Want het is bijna altijd heel gezellig tijdens een shoot.

Dit keer kwam Esther voor een portret-shoot. John had al een ladder klaar staan en die trok toch wel mijn aandacht. Zeker toen ik een foto op internet voorbij zag komen met een bruid trok ik onze kast open om te zien wat we daar voor konden gebruiken.

Daar zijn dan ook prachtige foto's uit gekomen waaronder onderstaande foto met rok Guinevere uit eerdere foto shoots. Zie blogs Modern Chic en Het meisje met de rode schoentjes

Gecombineerd met een soepele witte blouse en spijkerjack kreeg het een prachtig resultaat.

Zo ontzettend trots op!

Model Esther

Fotograaf John van Bree

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.